Tudta Ön, hogy egy stabil jól működő cég esetén a céget jól ismerő, professzionális könyvelő, cégérték növelő tényező is lehet, melyért egy cégeladáskor a vevő akár külön is hajlandó fizetni?

A korrekt üzleti kapcsolat érdekében első lépésként írásos megbízási szerződést kötünk Önnel, mely részletesen tartalmazza mindkét fél kötelezettségeit, így elkerülhetők az utólagos viták. Szolgáltatásunk bizalmi jellegű, hiszen belelátunk a cége egész életébe, teljes gazdálkodásába, éppen ezért szerződésünk hangsúlyos eleme az örök időkre szóló titoktartási nyilatkozat.

Az Ön biztonsága érdekében munkánkra szakmai és anyagi garanciát vállalunk. Cégünk mindig az ügyfélkörünk által indokolt, minimálisan 10 millió forintos szakmai felelősségbiztosítással dolgozik. Munkánkért egyértelműen vállaljuk a felelősséget, ezért a bevallások beküldéséhez saját ügyfélkapunkat használjuk.

Annak érdekben, hogy Ön minden tekintetben a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja, kiemelt figyelmet fordítunk dolgozóink szakmai, és általános képzésére. Kulcspozícióban levő munkatársaink magas szintű számítástechnikai és gazdasági ismeretekkel rendelkező regisztrált mérlegképes könyvelők. Részt veszünk a kötelező szakmai továbbképzéseken, konferenciákra járunk, és kihasználjuk az internet adta on-line ismeretszerzési lehetőségeket, tanfolyamokat. Kizárólag legális szoftvereket használunk, célszoftvereink esetében verzió és jogszabály-követési szerződésekkel rendelkezünk.

Amikor új ügyféllel kötünk szerződést, utána nézünk, hogy mivel foglalkozik a cége, azért, hogy saját munkánk végzése közben minél kevesebb kérdéssel kelljen partnerünkhöz fordulni.
Az Ön cégének szakterületét azért is kell a jogszabályi sajátosságokon túlmenően ismernünk, hogy a legoptimálisabb javaslatokkal tudjuk segíteni a cége gazdálkodását, és el tudjuk mondani Önnek a legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő lehetőségeket.

Minden hónapban táblázatba foglalva megküldjük Önnek cége főkönyvi kivonatát, melyből láthatja, hogyan áll az Ön cége az utolsó lekönyvelt hónap adatai alapján, mekkora összeg szerepel a házipénztárban, mikor, milyen adófizetési kötelezettsége lesz, és a könyvelés állása szerint milyen összegű fizetési kötelezettségre számíthat. Természetesen havonta küldjük Önnek az átutalandó összegek listáját a bankszámlaszámokkal, határidőkkel és a fizetendő összegekkel. (Ez akkor kap kiemelt szerepet, ha cégének bérszámfejtését is mi végezzük). Mindezen túlmenően készítünk Önnek korosított kintlévőségi listát is, hogy időben tudjon intézkedni a pénze beszedéséről.

Mi barátként, családtagként kezeljük Önt, ennek megfelelően éppen úgy elérhetőek vagyunk az Ön számára, amikor barátaink, családtagjaink számára. Ha mégsem tudjuk fogadni a hívását a lehető leghamarabb visszahívjuk, nem kell minket kétszer hívnia ahhoz, hogy beszélni tudjuk.

A jogszabályi változásokat naprakészen követjük. Megküldjük Önnek a cégét érintő törvényi változások szövegét azért, hogy pontosan elolvashassa, de természetesen lefordítjuk Önnek jogszabályi nyelvről érthetőre, és felhívjuk a figyelmét arra, mit jelent ez az Ön cégének. Cége adófolyószámláit az adófizetési kötelezettségeinek megfelelő rendszerességgel automatikusan egyeztetjük a könyvelés adataival.

Véleményünk szerint nem az Ön feladata, hogy az adóhatóság képviselőivel tárgyaljon, hadakozzon. Ha elkerülhetetlen az Ön megjelenése, akkor mi elkísérjük, tolmácsolunk, tanácsot adunk, de amikor csak lehet, tehermentesítjük Önt, és mi jelenünk meg Ön helyett az adóhatóság színe előtt.

Ha minket tisztel meg bizalmával, és ránk bízza cége könyvelését kiemelt figyelmet, minőségi szolgáltatást, és kedvező árakat garantálunk Önnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Közösségi média
Naptár
2019. március
h k s c p s v
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031